← Blog
Privacy··3 min de lectura

Històries i Mode Incògnit a Moments: Comparteix sense que et vegin

Amb el mode incògnit de Moments, pots compartir les teves històries sense que ningú se n'assabenti. Et comptem com aprofitar al màxim aquesta funció.

Històries i Mode Incògnit

Amb el mode incògnit de Moments, pots compartir les teves històries sense que ningú se n'assabenti. Aquesta funció és ideal per aquells moments que vols mantenir privats.

Com funciona?

El mode incògnit et permet publicar històries amb total discreció. Ningú veurà qui ha vist la teva història, així que pots compartir els teus moments més especials sense preocupacions.

Aprofita al màxim aquesta funció

  • Selecciona qui pot veure les teves històries: des de 'només jo' fins a 'mutus'.
  • Utilitza el mode incògnit durant un total de 30 minuts al dia.
  • Recorda que les teves històries desapareixeran després de 24 o 48 hores.

No dubtis més! Comparteix com desitges!

Pots descarregar Moments ara:

Continua llegint

Moments

Prova Moments

Download on the App StoreGet it on Google Play

Gratis a l’App Store i Google Play