← Blog
Privacy··3 min. leestijd

Verhalen en Incognito-modus in Moments: Deel zonder gezien te worden

Met de incognito-modus van Moments kun je jouw verhalen delen zonder dat iemand het merkt. We vertellen je hoe je deze functie optimaal benut.

Verhalen en Incognito-modus

Met de incognito-modus van Moments kun je jouw verhalen delen zonder dat iemand het merkt. Dit is ideaal voor die momenten waarop je iets wilt delen met een selecte groep mensen of gewoon even geen publiek wilt.

Hoe gebruik je de Incognito-modus?

Om de incognito-modus te activeren, ga je naar de instellingen van je verhaal en kies je voor 'Incognito'. Hierdoor kunnen mensen die jouw verhaal bekijken niet zien wie er allemaal kijken.

Voordelen van het Delen in Incognito

  • Privacy: Jouw kijkerslijst blijft geheim.
  • Controle: Kies wie jouw verhaal kan zien met verschillende publieksinstellingen.
  • Tijdelijk: Verhalen verdwijnen na een bepaalde tijd, waardoor ze minder permanent zijn dan normale berichten.

Conclusie

No worries meer! Deel zoals jij wilt!

Lees verder

Moments

Probeer Moments

Download on the App StoreGet it on Google Play

Gratis in de App Store en Google Play